måndag, mars 14, 2011

Vad röker du? - bajs och arsenik - Eh.. okej

Införseln av smuggelcigaretter till Sverige ökar kraftigt. Paketen ser helt vanliga ut, med svensk varningstext. Men innehållet kan vara annat än bara tobak — till exempel arsenik eller musbajs. (metro)
Ännu en anledning att inte stoppa en cigg i munnen.
– De piratkopierade cigaretterna kan innehålla spår av tungmetaller, arsenik och andra bladväxter än tobak, säger polisinspektör Håkan Gustafsson i Malmö.
– Men bara vetskapen om vad de kan innehålla borde avskräcka de flesta människor från att köpa dem, säger han. Vi har hittat cigaretter som innehållit muslort. (metro)
Jag är avskräckt, vore väll konstigt annars. men hur gick snacket på fabriken när man beslútar sig för att stoppa lite bajs, arsenik och tungmetall i cigaretterna?
-du, ska vi inte ta och testa något nytt? de här vanliga cigaretterna är så mainstream.
-ja, kan du hitta något kul att stoppa i dem?
- ehm... tungmetaller har vi gott om, arse... Kolla, musbajs! det tar vi.
-haha, snacka om att de som testar dethär kommer bli förvånade. (fast på kinesiska då)

3 kommentarer:

  1. vilket bullshit detta är,alla ciggaretter innerhåller spår av arsenik även svenska.Tobaksplantan är lite speciell eftersom den har en förmåga att suga upp gifter och tungmetaller ur jorden, som sedan lagras i tobaken och gör den ännu mera ohälsosam.musbajs tror jag ingen blandar i med vilje i alla fall,möss kan komma in överallt även i sverige.detta är ett sätt för regeringen att få folk att sluta handla smuggel,finns samma skit i svenska ciggaretter

    SvaraRadera
  2. synd att du inte har några källor på detta. men är det inte bra att regeringen (som i din teori är boven) gör något för att hindra att folk handlar falska kopior från smugglare som görs i kina och man inte säkert vet inehållet i?

    SvaraRadera
  3. behöver inte ha några källor om detta angående tobak.http://www.rokfriungdom.se/tobak/fakta.php
    som alla vet innehåller alla ciggaretter o snus blandannat arsenik,ammoniak,samt glykol o andra skadliga ämnen,alla som handlat smuggelciggaretter vet ju att det är kopior så det är ju inget nytt.det lustiga i uttalandet i media är att det inte framgår att alla ciggaretter har dessa ämnen i sig,man vill ha det till att bara smuggelciggen har dessa metaller.hade regeringen varit smarta hade dom sänkt priset till 30 kronor asken i stället hade dom blivit av med smugglingen o förmodlingen tjänat pengar i stället

    SvaraRadera