måndag, januari 03, 2011

Förslag om tjockisskatt

Han inleder sin blogg med: Stefan Hannas intryck & reflektioner, vill förtjäna ditt förtroende.

Centerpartisten Stefan Hanna som bland annat skrivit "Bidragsfuskare ska kläs ut i hyenadräkt" i sin blogg har nu kommit med ett förslag om fetskatt.
– Min personliga åsikt är att vi borde införa en tuffare skatt på socker. Varför inte en lika hög skatt på socker/godis och chips och annat ohälsosamt som på tobak och alkohol? kommentarar Stefan Hanna själv blogginläggen för Aftonbladet.
Andra åsikter Hanna publicerar på bloggen är att konstnären Lars Vilks inte bör omfattas av yttrandefriheten och att bidragsfuskare borde sättas i fängelse och efter straffet få stå iklädda hyenadräkt utanför shoppingcenter.
– det blir uppenbart att Sverige och Finland (mest svenskar och finnar på hotellet som jag är på) har utmaningar med övervikt ... En anna väg kan vara att de som väljer att inte vårda sig själva får betala högre skatt än de som gör det. Är inte det senare rimligt med tanke på att de senare utsåtter det gemensamma systemet för mycket större påfrestningar än en som äter och dricker normalt och som tränar regelbundet? så skriver Stefan Hanna i sin blogg
som jag sa tidigare inledde han sin blogg med: Stefan Hannas intryck & reflektioner, vill förtjäna ditt förtroende. HAHA, nej du!

 
Aftonbladets artikel om förslaget

1 kommentar:

  1. vi skulle typ lämna in en del för att han skulle se så att man gjorde rätt liksom men inget datum eller så :)

    SvaraRadera