söndag, februari 06, 2011

sanningssägarna som är anti PK

hahaha, jag hörde en sannerligen askul krönika av Nana johansson om politisk korrekthet bland "sanningssägare"
Nu räcker det med ert jävla tjat om politisk inkorrekthet om att, det och det får man ju inte säga i dethär landet. Ni som i detta nu sitter och fyller i en ansökan att få k-märka ordet turk-madrass eller skriver en debattartikel om återflyttningsbidrag,
Ni är inte underdogs. ni slår inte underifrån, hur mycket ni än älskar att se er som ett förtryckt verklighetens folk som de dumma kultursidorna sätter munkavlar på. För etablissemanget tycker precis som ni, men bara att de är lite mer retoriskt bevandrat. Man skulle på sin höjd kunna säga att ni är är samhällets barn och alkoholister som säger rätt ut det resten inte vill.
Men det mest ironiska av allt är ju att ni själva är den mest lättkränkta gruppen. ni vita hetrosexuella män har endast en gång blivit kallade något annat än ju vita hetrosexuella män. Och då vill jag minnas att ni blev fruktansvärt kränkta och arga och ledsna. nu tänkte jag låta er uppleva ert livs största trauma så nu trycker jag på bandspelaren: [män är djur] vi tar det igen, ni klarar det: [män är djur] ...
PS. om det nu är själva yttrandefriheten ni brinner så förbaskat mycket för, varför inte flytta till Kina och starta en hemsida med namnet demokrati, eller flytta till Afghanistan och öppna en sexshop eller åka till ryssland och ge ut en potinkritisk bok, Då skulle jag gladeligen ställa mig bakom ert gaggande om att ni inte får säga vissa saker. (Nana Johanssons krönika 25/1 2011)
Här kan du lyssna på hela krönikan i tankesmedjan i sveriges radio p3, istället för att bara läsa ett litet litet utklipp, Det är absolut värt det! (tycker ni kan fortsätta lyssna när ni ändå håller på, därefter pratar de bland annat om Marcus Birros krönika och galna politiker i landskrona som troligtvis hittat sina politiska kunskaper i ett cornflakespaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar