tisdag, juli 12, 2011

en kanin på armen















Att skaffa en tatuering har känts som något jag själv aldrig kommer göra, även om det kan vara assnyggt ibland. men jag tänker alltid på det faktum att, den kommer sitta där en ganska lång tid, typ för alltid. Och då blir det genast en större grej av det.

för ett tag sedan skulle vi ha prov i matte, och jag skrev ner massa formel på armen som jag inte hade kunnat hålla i huvudet, och under en veckas tid fyllde jag i dem typ varje dag.  nu stod där ju bara massor av formler i blått bläck. men känslan av att ha något där var väldigt skön, för jag såg det i ögonvrån hela tiden. (jag lärde mig formlerna av att skriva dem på armen så jag fuskade inte på provet så lugn...)

häromdagen köpte jag och Sigge lite halvt seriöst en karta med massor av vattentatueringar. jag har två på armen.. en kanin och en ekorre, och jag har fortfarande en koala och en kängru kvar för något annat tillfälle... men på insidan av armen sitter det något, och det känns rätt.. kanske jag i framtiden är redo för en riktig tatuering.. naa, troligtvis inte, tatueringar är för andra.

det fanns bannemig ingen poäng med det här inlägget. utöver att... genom att börja med att rita tatueringen först, kanske du kan känna om det känns rätt med en tatuering.

1 kommentar:

  1. Kaninen är sötast. Jag skulle vilja ha karlavagnen någonstans, och citatet per aspera ad astra. Men jag kommer nog aldrig heller skaffa det.

    SvaraRadera