torsdag, juli 14, 2011

Nyhetstorkan

Det är bannemig inte mitt fel att jag inte skrivit så mycket nu på sommaren.. även tidningarna har idétorka, det händer ju ingenting...  okej, det är VM i fotboll, och det gick tydligen ganska bra för Sverige, men med mina förkunskaper borde jag nog inte analysera orsaker och effekter till detta. dock kan jag väl förutspå att damfotboll kommer bli större den närmaste tiden, hur mycket vet jag dock inte.

Det kryllar av festivaler, konserter, kongresser och det har precis varit almedalsveckan. men än har jag inte varit på någon, än. Jag har suttit och jäst framför datorn de senaste dagarna, försökt beta av hundratals blogginlägg som hopat sig och försökt lyssna på massor av poddar som kommit upp medans jag varit borta.

Men vad ska man göra under sommarlov? jag hade visioner innan om att jag skulle lära mig franska, läsa böcker, lära mig spela piano och skriva massor av awesome inlägg här.. nu har halva sommaren gått och vad har jag gjort? jag har lyssnat på 2 av de 150 poddar med franska som jag hämtade ner. jag har lärt mig bitar av låtar och påbörjat några böcker... jag har nog runt 20 böcker som jag börjat men inte avslutat. sommaren är som ett mini-nyårslöfte. man har stora tankar och visioner men sedan blir det inte alltid som man tänkt.

Jag har fortfarande halva sommaren kvar, borde sätta igång!

(uppdatering: jag har haft ett jäkligt bra sommarlov iaf)

1 kommentar: